divendres, 23 d’octubre del 2009

Fang!



Aquí teniu! una imatge val més que mil paraules, venem fang de molts tipus i mides, així ens adapatem a totes les butxaques! prtites porcions pels que comencen, pels que proven, pels que investiguen, pels mes petits... i barres senceres pels més treballadors, pels més agosarats, pels que ja saben com funciona... i tú de quin ets? no perdis l'oportunitat de provar textures noves!

dijous, 22 d’octubre del 2009

Castanyada / Halloween


Ja s'acosta la castanyada de sempre i també la versió més nova el Halloween, a Moltmés hem preparat algunes peces exclusivament per aquesta festa, mireu, mireu!!








Ja ho veieu, carabasses terrorífiques per 19€, imants voladors per 1,20€, plat amb castanyes i moniatos per 22€ ... tot fet a mà, vinga animeu-vos i passeu a veure-ho en directe!!!

dijous, 15 d’octubre del 2009

Aparador

L'Aparador de Moltmés, canvia cada setmana, després dels fangs, eines, pintures, pinzells peces bescuitades, més pintures, materials de ceràmica, rajoles de mostra ... aquesta setmana a tocat a l'artesania, a Moltmés tenim peces fetes a mà de diferents artistes, una petita mostra és la que hem posat en aquest aparador.



dijous, 8 d’octubre del 2009

Preparatius

Fa dies que no escric res, és que vaig de bòlit, els dies han passat i molt mes comença a fer el seu camí, hem començat amb petites vendes, i aquests dies estem preparant la castanyada /hallowen ... fem petites peces que de ven segur tindràn èxit, en quant les tinguem penjo una imatge com a primicia!!!